Alla inlägg under november 2008

Av Isabelle - 3 november 2008 18:03

Eller vad säger ni? Gammalt nagellack från helgen + riktigt mkt jord... Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att klippa av naglarna iaf ^^ Så nu är dom lite mer fresh!


Jag är ganska mör efter dagens jobb, grävt upp massa buskar och fällt massa träd har vi fått gjort iaf. Heja oss!

Av Isabelle - 3 november 2008 07:44

Gäsp, goodmorning. Vet ni vad jag tycker är en av de värsta sakerna som finns? Min största fobie här i livet är nämligen... maskar, daggmaskar..

Oh fy fan, ni ska veta hur mycket det tog emot att skriva ner det ordet. Jag hatar dom.

Jag hatar hur dom ser ut, sättet dom rör sig på, att dom fortfarande lever fast dom är delade. Jag får panik om jag skulle råka trampa på en. Så värdelöst vedervärdigt!

Idag ska jag gräva i jorden, och det säger jag, det kommer att krävas MYCKET självdisciplin från mig för att inte hoppa runt och springa därifrån.

Usch vad fjantig jag känner mig.


Av Isabelle - 2 november 2008 22:46

Sådärja, då har jag rotat fram mina arbetsbyxor och massa lager tröjor att ha imorgon. Måste hitta några arbetshandskar med bara. Fan vad manly.

Imorgon ska jag då påbörja arbetet med att plantera om rabatterna vid jobbets nya lokaler. Där är träd som ska fällas och buskar som ska dras upp och ja herre. Undra hur jag hamnade på detta? Från sitta i kundtjänst framför en datorskärm till att ut och gräva i en vecka. Nej men nu får jag sluta. Jag låter ju för jävla negativ. Detta kommer ju att bli skitbra! Är bara lite trött. Slitig helg.

Nu ska jag sova.

Av Isabelle - 2 november 2008 12:29

Så himla bra "Mamma mia!" filmen var igår! Som jag satt och grät på slutet, men den var ju så fin, och underbar musik of course! Se den se den se den!


Efter bion så ringde Saara och föreslog förfest hos Christian med utgång till Wonk sen vilket inte lät helt fel :-)

Vi skulle vara utklädda för det var tydligen halloween-tema. Visst tänkte jag.

Sen kom vi till Christian, där var det ju inte en enda en som var utklädd, förutom jag, sara och yvette då, tjena! Haha.


Men det blev en väldigt trevlig kväll, sista bussen hem inatt igen, snarkkkkk.


Av Isabelle - 1 november 2008 11:43

Nu har jag precis stoppat i mig någon slags migräntablett för att försöka få bort min horrible hangover-huvudvärk. Letade alvedon och letade panodil. Men ikke. Jag hade migräntabletter och strepsils halstabletter att välja och vraka bland.. Gah.


Men gårdagen var very nice! Det blev utgång iaf, yey! 

Perper hänkade dock inte :-( Han fick istället stå ut med mina fyllesms hela kvällen..  Stackare.


Aksel och jag hade förferre med öl, vin och nic and the family-musik hemma hos mig. Sen drog vi till Möllan och drack öl med lite polare till Aksel. Sen var det Deep som gällde, kulkul, det var jättelängesen jag var där, och där var faktiskt asmycket folk, kanske för att det var Halloween :-)


Sista bussen hem blev det, efter falafel vid konserthuset. Jag däckade stenhårt på bussen och skulle la vaknat ute vid ica-maxi området om inte 2 vänliga själar hade väckt mig ^^ tackar tackar.


Idag ska jag bara chilla, ska på bio med morsan och se "Mamma Mia". Jepp, liiiite efter är vi allt.


Aksel skulle övningsköra upp till Halland imorse, HAHAha, det var ju han nykter till ju? Jag är så glad att jag inte sitter i den bilen...


Lite bilder från kvällen ser ni nedan.


Ovido - Quiz & Flashcards