Alla inlägg under november 2008

Av Isabelle - 22 november 2008 16:17

Så, nu är jag grejad och fixad, sminkad och preparerad. Ska snart iväg till Saara som fyller 20 idag så det blir feeeest :-))) Kommer bli super!

Har massa presenter jag ska släpa med mig dit med, jag har fått äran att ha hand om dom. Tackar. Jag är ju så bra med ansvar och sånt. Tycker vissa folk. Nu ska jag skriva grattis-kort med. Det är jag tydligen också ganska bra på.

Av Isabelle - 22 november 2008 14:14

Nu är det vinter och vitt. Och kallt. Jag har hållt mig inne hela dagen och fotograferat lite. Mig själv ofcourse. Utan smink. All naturale.

Av Isabelle - 21 november 2008 18:26

Jag är trött.

Jag är hungrig.

Jag är o-pepp.

Jag har vuxit fast i soffan.


Hmm, just det. Det är fredag idag. Ångest.

Av Isabelle - 21 november 2008 17:00

Gud vilken mysig dag, det började ju snöa i förmiddags!

Jag var i stan redan kl 10 för att klippa mig (före och efterbild ser ni nedan), sen var det fika för 4:e gången denna veckan, denna gången med Frans (Jag kommer bli ruinerad! Skärpning till next week.) Sen hade vi lite snökrig på Gustav =) Snö-slask-krig blev det nästan. Kul var det iaf ^^




Av Isabelle - 20 november 2008 17:16

Idag drack jag chailatte för 3:e gången denna veckan, och bara halva veckan har gått, hur ska detta sluta?!

Var i stan med Robin iaf :-) Väldigt trevligt, men väldigt otrevligt väder var det, blåst och regn PLUS hagel är inte min favvo-kombo iallafall...

Vi var iallafall på Espresso House, sen gick vi i lite affärer, framför allt alla sminkaffärerna som existerar på gågatan :-) Haha, jag blir så feminin av mig när jag umgås med Robin, fiiierce.



Av Isabelle - 19 november 2008 22:00

Onsdagens höjdpunkt är nu över. Dagens "Bonde söker fru"-avsnitt var very emotional, men också väldigt mysigt.


Innan idag var jag i stan, med Yvette. Vi var very effektiva och fixade med Saaras presenter, som jag nu har packat in, kommer nog att bli super! :-)


Asså gud, jag MÅSTE bli bättre på att lägga upp bilder, jag lovar att greja lite med det imorgon.


Jag ska till Systemet med, vin vin vin!


Av Isabelle - 19 november 2008 11:21

Jomen sorry att jag blivit så dålig på att skriva här, jag har helt enkelt haft för mycket att göra last days.


Igår var jag på Hvilan och hälsade på typ halva dagen, sen var jag och Per på Biltema (jag har varit mer på Biltema de senaste veckorna än jag någonsin har varit där under hela mitt liv) sen drog vi hem till honom stekte hamburgare, för jag hade levt på bananer och kaffe under dagen kom jag på, sen ringde Sara och undrade vart jag höll hus (jag hade planerat in fika med henne och yvette i stan) så jag tog första bästa buss dit och vi placerade oss på Espresso House, som för övrigt man egentligen inte borde supporta eftersom dom äger typ hela Malmö, dom finns everywhere!


Nu ska jag ta bussen upp till stan och träffa Yvette, vi ska kika på present till Saara, för hon blir ju 20 på lördag :-) Party!

Av Isabelle - 17 november 2008 19:53

Jag sitter och ser på något väldigt märkligt matprogram på 4:an i väntan på "Färjan" som börjar snart.

Perper är ute och meckar med bilen, väldigt gästvänligt av honom, men jag har en stor widescreen-tv och en dator att underhålla mig med så jag klagar inte :-)


Idag har jag varit i stan och träffat Kassandra och fikat. Det blev en hel del gammalt/nytt hvilan-skvaller, men sånt är alltid kul. Och jag ska antagligen dit imorgon btw, håll utkik alla hvilanister!

Ovido - Quiz & Flashcards