Alla inlägg under november 2008

Av Isabelle - 11 november 2008 13:14

Fy vilket boring weather! Jag känner inte alls för att åka upp till stan idag. Ska nog stanna hemma och sunka istället..


Igår hade jag 28 besökare, wooe, det är typ det mesta jag har haft på en dag! Skitkul, verkligen! :-)


För övrigt känner jag mig ganska tråkig. Har inte varit utomhus på riktigt länge. Jag blir så obotligt seg! Funderar lite på att rycka upp mig och fetestäda rummet, alltid något vettigt. Sen ska jag lova mig själv att jag går utanför dörrarna typ imorgon.

Av Isabelle - 10 november 2008 19:43

Pssst! Kolla in omröstningen till höger på min sida, bara att klicka i ja eller nej, svårare än så är det inte ;-)


Hoppas alla har haft en trevlig dag förresten!

Min har varit helt okej, lagade mat på kvällen nu med, tonfisk-pasta, ett recept jag har lärt mig i Australien. Very good.

Om ca. en kvart så börjar "Färjan" på kanal 5, ganska underhållande enligt mig :D Så nu ska jag snart parkera mig vid tv:n.


Imorgon ska jag nog upp i stan, jag vill ha nya skor!

Har nämligen massa svårborttaget stearin på mina nuvarande high-heels som jag trippar omkring i ibland när jag nu känner för det.

Av Isabelle - 10 november 2008 15:48

Så.. Nu har jag precis registrerat in en räkning via min internetbank.

Jag är ganska rolig gällandes fakturor och sånt, jag lägger dom på något "bra ställe" i rummet, sen blir dom liggandes där tills jag råkar att hitta dom pga att jag fått något städfnatt eller liknande. "Ojdå, det är kanske dags att betala dessa?" Oj vad oseriöst.

Tur att jag inte har så många räkningar att hålla reda på ännu (jag klagar INTE över att bo hemma). Jag har en mobilräkning och en räkning på mina linser.

Vet ni vad det egentligen kostar att vara närsynt nuförtiden? Jo, det ska jag berätta för er, 441 kr i månaden exakt. Blä.

Nä, nu ska jag försöka leta reda på ett hålslag så att jag kan sätta in denna betalda räkningen i min bankpärm. Haha, bara smaka på det ordet, bankpärm...

Jag kanske börjar på snudd på att bli vuxen? Inte det? Nä, bra, det var väl det jag tänkte.


Mår bytheway mycket bättre idag, i veckan ska jag nog dra till stan och köpa mer röd hårtoning, mitt hår ser ganska dassigt ut för tillfället.

Och sen på lördag och det födelsedagsfest hos Carro! :-) Jaha, men vad önskar hon sig egentligen då ?

Jag är faktiskt ganska värdelös på presenter. Senaste personen jag gav en present till fick jag ett sms av några dagar senare; "Har du kvittot kvar?"

Jo men visst! För all del.

Packa in dom är jag däremot väldigt bra på, jag älskar att göra snygga paket!


Tror ni förresten att vin och pencillin är en bra mixmatch? Jag får grunna på det tills på lördag..

Av Isabelle - 9 november 2008 22:44

Stackars min lever.

Nu stoppar jag i mig min 4:e eller 5:e voltaren-tablett för dagen.

Högst 3 st per dygn tror jag att det stod skrivet någonstans på bipacksedeln. Fuck that liksom. Jag vill kunna sova inatt.


"Heartbrek hotel" var ingen jättebra film precis, ingenting jag rekommenderar.

För tillfället så ser jag på "Batman begins", har inte sett den innan.

Men "Batman- The dark knight" som jag såg på bio var ju suveränt bra iallafall.



Av Isabelle - 9 november 2008 16:05

Okej, för tillfället känner jag för att dö. Så jävla ont har jag i halsen. Fan vilken dramaqueen jag känner mig som. Men så är det.

Jag försöker att äta en macka. Det går inte jättebra. Men jag måste äta, jag har lyckats gå ner nästan 2 kilo på denna helgen :/

Av Isabelle - 9 november 2008 14:33

Yey, nu har jag fått pencillin, Kåvepenin mer exakt.


Men först så fick jag sitta i ett litet väntrum med massor av andra sjuka personer och köa i en timme. Jag hatar verkligen vårdcentralen, man blir ju fan bara sjukare av att vara där.

Anyway, efter en timme blev jag då inkallad till läkaren. Därinne var jag i högst 3 minuter. Han tittade mig i halsen (stackars jävel) och konstaterade halsfluss, sen skickade han mig vidare till apoteket för att hämta ut medicinen, tada!


Nu ska jag klicka igång en film, "Heartbreak Hotel" heter den visst. Nån svensk film från 05, det kan säkert vara något iaf.

Av Isabelle - 9 november 2008 11:03

Jag vill ha fucking pencillin! Jag kommer aldrig bli frisk annars! Vet ni hur det ser ut i min hals för tillfället?! It look like a fucking carcrash!!!


Inatt blev det väldigt lite sovit, har knarkat smärtstillande all night long.


Hmm, undra om vårdcentralen har öppet på en SÖNDAG!?




Av Isabelle - 8 november 2008 23:18

I'm so bloody mad, är fortfarande sjuk som ett as.


Har legat i sängen hela dagen, what a waste of a nice saturday.


Har precis ätit en voltaren till (smärtstillande tablett som är mkt effektivare än alvedon och ipren). Så nu ska jag försöka sova all night long.





Ovido - Quiz & Flashcards